Management

IVAN PEHAR – osnivač i vlasnik TRCZ Grupe
Rođen je 1966. godine, a završio je Fakultet prometnih znanosti. Prva radna iskustva stekao je u INA OKI, a poduzetništvom se počeo baviti 1991. godine, osnovavši Pehar Promet. 1992. godine osnovao je TRCZ automobile (bivši Tehničko remontni centar Zagreb). Gospodin Pehar je od 2012. godine na funkciji predsjednika Nadzornog odbora Grupe.

RANKO MARGALIĆ – direktor AutoPlus servisa.
Gospodin Margalić rođen je 1972. godine u Zagrebu, a po zanimanju je strojarski tehničar. Od 1990. godine radi u autoindustriji, gdje dugogodišnjim radom stječe bogato iskustvo u više auto-brandova poput Renault, Peugeot, Hyundai i servisima za sve marke vozila. Specijalizirao je smjer održavanje i servisiranje vozila, te prošao i ostale grane poput prodaje i logistike.

DEAN BIĐIN – direktor prodaje FLEET managementa i poslovne prodaje na razini TRCZ Grupe
Gospodin Biđin rođen je 1986., a diplomirao poslovnu ekonomiju na Visokoj poslovnoj školi Libertas. Gospodin Biđin stekao je zavidno iskustvo u automobilskoj industriji. Prva iskustva stekao je u tvrtci Auto Bačić d.o.o. te svoj rad nastavio u AutoZubak d.o.o. na raznim vodećim pozicijama u odnosima s ključnim kupcima. Od početka 2013. gospodin Biđin obnaša dužnost direktora prodaje u tvrtki FLEET management, ali i direktora poslovne prodaje na razini TRCZ grupacije.

MARIO PRIMORAC - Direktor prodaje i nabave TRCZ automobila.
Gospodin Primorac rođen je 1991. godine u Zagrebu. Prva radna iskustva je stekao baš u TRCZ grupaciji u svim segmetima poslovanja autoindustrije. Diplomirao je na Visokoj poslovnoj školi Baltazar, te 2015. godine postao ponosni član Uprave TRCZ grupacije.

Najveća ponuda rabljenih automobila sa jamstvom, ukupno rabljenih vozila u ponudi: 398.