TRCZ automobili

TRCZ automobili je kompanija koja posjeduje najveći lager rabljenih vozila u Hrvatskoj, te Vam uz klasičnu prodaju rabljenih vozila nudi i širok spektar ostalih usluga povezanih sa samom kupnjom u svrhu sigurnije, povoljnije i jednostavnije kupnje. TRCZ automobili tržišni je lider u prodaji rabljenih automobila s više od 2.500 prodanih automobila u godini.

U ponudi imamo stalno preko 600 vozila, a katkad i više od 1000 automobila.

Trenutno poslujemo na pet prodajnih lokacija, te jednom skladišno prodajnom prostoru. U Zagrebu-Dubrava poslujemo s programom osobnih vozila, u Zagrebu-Jankomiru s programom osobnih i lakim komercijalnim vozilima, u Zagrebu-Dubrava s teretnim i lakim komercijalnim vozilima, u skladišnom prostoru u Donjoj Zelini s teretnim, lakim komercijalnim vozilima i radnim strojevima, na lokaciji u Rijeci s osobnim, teretnim i lakim komercijalnim vozilima. Naša je namjera pokriti sva regionalna središta u Hrvatskoj, te u tom smislu još nemamo pokriven Osijek i Slavoniju s vlastitim prodajnim centrom, ali imamo partnera koji pokriva to područje.

Naša najbolja preporuka je preko 20.000 zadovoljnih kupaca u 20 godina poslovanja.

Iz sveobuhvatne usluge izdvajamo:
  1. prodaju iz našega velikog lagera automobila
  2. procjenu i otkup Vašega vozila, 
  3. uslugu prodaje putem javnog nadmetanja-licitacija, 
  4. zamjenu staro za novije,
  5. preuzimamo kredite i nudimo mogućnost kupnje drugog vozila.
Jamčimo visoku profesionalnost i stručnost i svjesni smo da je Vaše zadovoljstvo moguće postići samo izvrsnim rezultatima i najboljom uslugom.

Najveća ponuda rabljenih automobila sa jamstvom, ukupno rabljenih vozila u ponudi: 283.