Licitacija

— 08.05.2013

LICITACIJA RABLJENIH VOZILA

Licitacija rabljenih vozila postaje sve popularniji i vrlo povoljan oblik kupnje limenih ljubimaca. Jedna takva će biti održana u subotu 18. svibnja 2013. godine u prostoru KULTURNOG CENTRA PEŠĆENICA s početkom u 09.00 sati. Tijekom licitacije potencijalnim će kupcima biti ponuđeno 140 vozila.
Organizator licitacije je TRCZ, vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Za sudjelovanje u licitaciji potrebno je uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se kupac natječe. Tijekom licitacije iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje licitacijskog iznosa 200 kuna.

Sva vozila iz ponude mogu se pogledati unaprijed na lokacijama u Splitu, Ulica Kralja Držislava 51 i Donjoj Zelini, Donjozelinska bb u periodu od 16. do 17. Listopada u vremenu od 10-14 sati.
Kao i mnogo puta do sada, očekuje nas niz zanimljivosti i uzbuđenja tijekom kupovine. Ukoliko želite prisustvovati događanju, slobodno nas kontaktirajte kako bismo za vas osigurali mjesta s kojih ćete najbolje moći pratiti uzbudljiva događanja tijekom licitacije.


Najveća ponuda rabljenih automobila sa jamstvom, ukupno rabljenih vozila u ponudi: 492.

Oblik vozila