Briga o kupcima

Sve primjedbe o našim uslugama i automobilima slobodno pošaljite mail [email protected] ili nazovite broj telefona TRCZ automobila 01 20 13 000.

Ako je riječ o servisnim uslugama, uz gore navedene kontakte možete se izravno obratiti našem servisu na mail [email protected]

Ako želite pohvaliti naše prodavače ili automobile, rado bismo to čuli! :)

TRCZ automobili se brinu o svojim kupcima i klijentima, međutim svjesni smo da za Vas, naše kupce, stalno moramo unaprjeđivati i povećavati kvalitete usluga. Naš je glavni cilj da svi Vi budete zadovoljni i sretni što radite s nama te da nas preporučite svojim prijateljima i poslovnim partnerima.

Naš je stalni cilj uvijek izaći kupcu u susret i što prije riješiti svaki upit, zahtjev ili reklamaciju, kako biste Vi, naši vjerni kupci, bili sretni kad odlazite od nas nakon kupnje automobila ili usluge te da se uvijek vraćate kao naš stalni kupac. Ako to uspijemo, smatrat ćemo da imamo dobru kvalitetu usluge.

Vjerujemo da ćete biti zadovoljni našim automobilima i uslugama. U slučaju da imate i najmanju primjedbu/prijedlog, rado bismo ih saslušali i riješili.

Vaši TRCZ automobili

Najveća ponuda rabljenih automobila sa jamstvom, ukupno rabljenih vozila u ponudi: 367.

Oblik vozila