Zamjena starije za novije

Obavljamo zamjenu vozila „staro za novije", pri čemu vrijednost Vašega vozila može biti dio cijene vozila koji ste odabrali u našem salonu, a razliku možete platiti kreditom ili gotovinom. Naravno, odmah na početku moramo istaknuti da nam pri zamjeni Vaše vozilo mora odgovarati i da ne može biti starije od 10 godina kako bismo zajedno smo ušli u proces zamjene.

Provjerite našu ponudu rabljenih vozila. Povoljne cijene i detaljna provjera naših vozila, bez obzira na starost, jamči Vam dobru i sigurnu kupovinu rabljenoga automobila. Uz mogućnost zamjene „staro za novije" priuštite sebi povoljno novije vozilo bez muke prodavanja svojega postojećeg automobila s mogućnošću nadoplate putem kredita banaka, leasing kuća ili Diners kreditne kartice.

Ne oslanjajte se na sreću, već kupujte rabljeno vozilo s jamstvom! 

Kupci vole kupovati rabljeni automobil uz koji dobivaju jamstvo i sigurnost da su kupili dobar i kvalitetan automobil, a to je jedna od pogodnosti TRCZ automobila. Naravno, češće se prodaju povoljni modeli gradske klase jer predstavljaju dobar omjer uloženoga i dobivenoga. S druge strane, skupi automobili danas rijetko nalaze kupca. Stoga su se pojedini zastupnici i trgovci odlučili na rigoroznije uvjete prilikom zamjene staro za novo.

U TRCZ automobilima prihvaćamo sve marke automobila, tako da svoj Opel ili Volkswagen možete slobodno zamijeniti, primjerice, za noviji Hyundai. Oni koji namjeravaju prodati stari automobil kako bi kupili noviji, očito imaju velikih problema prilikom samostalne prodaje. Na akciji staro za novo gube dio vrijednosti koji su možda mogli postići samostalno, no gnjavaža i ostali problemi koje nosi takva prodaja nisu vrijedni te razlike.

Tri koraka kako se riješiti starog automobila i kupiti noviji model automobila

  1. Nakon što ste odlučili prodati svojega limenog ljubimca, prvi je korak da odete u jedan od salona TRCZ-a ili da nazovete telefon 01 20 13 000, 01 77 72 060, 01 77 72 062 ili da pošaljete upit na mail [email protected]
  2. Drugi je korak procjena Vašega rabljenog automobila koju će napraviti stručni procjenitelj.
  3. Posljednji je korak zaključivanje prodaje rabljenoga i kupnja novijeg modela ako Vam procjena i cijena odgovaraju. 

U slučaju da Vam cijena ne odgovara, uvijek možemo staviti Vaš automobil u komisionu prodaju.

 

Najveća ponuda rabljenih automobila sa jamstvom, ukupno rabljenih vozila u ponudi: 377.

Oblik vozila