Procedure pri otkupu rabljenog vozila

Ako imate rabljeno vozilo za prodaju, slobodno nazovite i ponudite nam vozilo. Naši stručni procjenitelji odmah će, ili u roku od 48 sati, dati realnu i detaljnu procjenu Vašega vozila, rađenu po visokim euroropskim standardima u procjeni automobila. Važno je napomenuti da ne otkupljujemo vozila starija od 10 godina.
Snosimo sve troškove prijenosa vlasništva, a isplatu obavljamo u roku od 2 do 5 radnih dana.

Profesionalan otkup

Pri otkupu Vašeg vozila bitno je da komunicirate sa stručnim i profesionalnim procjeniteljem, kakve imamo u TRCZ automobilima.

Isplata novca za Vaše vozilo

S obzirom na sve okolnosti i probleme u vezi s plaćanjem u RH, ističemo da je isplata, kad nama prodate svoje rabljeno vozilo, 100% sigurna.
Nakon što potpišete ugovor, obavlja se uplata, a vidljiva je na vašem tekućem računu za 2 do 5 dana. Cijeli kupoprodajni proces odvija se vrlo brzo i u prijateljskom okruženju.

Nema gubljenja Vašega vremena

Prijenos vozila – cijeli postupak prijenosa, kao i sve pravne i tehničke radnje – mi to radimo za Vas. Također radimo police osnovnog i kasko osiguranja ako Vam zatrebaju.

Online upit za procjenu

Želite li znati vrijednost svojega vozila, a ne želite gubiti dragocjeno vrijeme, pošaljite upit našemu procjenitelju na mail - [email protected]

Najveća ponuda rabljenih automobila sa jamstvom, ukupno rabljenih vozila u ponudi: 376.